top of page

Upcoming Events

 • 2nd Annual Golf Tournament Fundraiser
  2nd Annual Golf Tournament Fundraiser
  Sat, Jul 27
  Blue Devil Golf Club
  Jul 27, 2019, 1:30 p.m. – 8:00 p.m.
  Blue Devil Golf Club, 2300 194 Ave SE, Calgary, AB T2X 0R3, Canada
  Jul 27, 2019, 1:30 p.m. – 8:00 p.m.
  Blue Devil Golf Club, 2300 194 Ave SE, Calgary, AB T2X 0R3, Canada
  Join us on a fun day golf tournament to help us raise funds so that we can build the Albanian Community Center.
  Share
 • Inn From the Cold Volunteering event
  Inn From the Cold Volunteering event
  Sun, May 26
  Inn from the Cold
  May 26, 2019, 5:00 p.m. – 8:00 p.m.
  Inn from the Cold, 110 11 Ave SE, Calgary, AB T2G 0X5, Canada
  May 26, 2019, 5:00 p.m. – 8:00 p.m.
  Inn from the Cold, 110 11 Ave SE, Calgary, AB T2G 0X5, Canada
  Join us to volunteer and give back to the ones in need.
  Share
 • Inn From the Cold Volunteering event
  Inn From the Cold Volunteering event
  Mon, May 20
  Inn from the Cold
  May 20, 2019, 5:00 p.m. – 8:00 p.m.
  Inn from the Cold, 110 11 Ave SE, Calgary, AB T2G 0X5, Canada
  May 20, 2019, 5:00 p.m. – 8:00 p.m.
  Inn from the Cold, 110 11 Ave SE, Calgary, AB T2G 0X5, Canada
  Join us to volunteer and give back to the ones in need.
  Share
 • ACAC Poker Tournament Fundraiser
  ACAC Poker Tournament Fundraiser
  Sat, Apr 20
  Cash Casino
  Apr 20, 2019, 2:00 p.m. – 8:00 p.m.
  Cash Casino, 4040 Blackfoot Trail SE, Calgary, AB T2G 4E6, Canada
  Apr 20, 2019, 2:00 p.m. – 8:00 p.m.
  Cash Casino, 4040 Blackfoot Trail SE, Calgary, AB T2G 4E6, Canada
  Albanian Canadian Association of Calgary organizes its first annual poker tournament. This fundraising event will give an opportunity to all the poker enthusiasts to show their skills while contributing to the association's causes.
  Share
 • Aplikime per universitet
  Aplikime per universitet
  Sat, Mar 30
  North Point School for Boys
  Mar 30, 2019, 3:30 p.m. – 5:00 p.m.
  North Point School for Boys, 2445 23 Ave SW, Calgary, AB T2T 0W3, Canada
  Mar 30, 2019, 3:30 p.m. – 5:00 p.m.
  North Point School for Boys, 2445 23 Ave SW, Calgary, AB T2T 0W3, Canada
  Aplikime per universitet, zgjedhja e deges se studimit dhe fitimi i bursave ne fakultete te ndryshme
  Share
 • Women's day event
  Women's day event
  Sun, Mar 10
  Polish Canadian Cultural Centre
  Mar 10, 2019, 11:30 a.m. – 8:00 p.m.
  Polish Canadian Cultural Centre, 3015 15 St NE, Calgary, AB T2E 7L8, Canada
  Mar 10, 2019, 11:30 a.m. – 8:00 p.m.
  Polish Canadian Cultural Centre, 3015 15 St NE, Calgary, AB T2E 7L8, Canada
  Shoqata Shqiptaro Kanadeze ne Calgary ju fton te beheni pjese e festes se grave.
  Share
 • Aplikime per universitet
  Aplikime per universitet
  Sat, Feb 23
  North Point School for Boys
  Feb 23, 2019, 3:30 p.m. – 5:00 p.m.
  North Point School for Boys, 2445 23 Ave SW, Calgary, AB T2T 0W3, Canada
  Feb 23, 2019, 3:30 p.m. – 5:00 p.m.
  North Point School for Boys, 2445 23 Ave SW, Calgary, AB T2T 0W3, Canada
  Aplikime per universitet, zgjedhja e deges se studimit dhe fitimi i bursave ne fakultete te ndryshme
  Share
 • Ngritja e Flamurit te Kosoves - 17 Shkurt, 2019
  Ngritja e Flamurit te Kosoves - 17 Shkurt, 2019
  Sun, Feb 17
  Calgary City Hall
  Feb 17, 2019, 12:00 p.m. – 1:30 p.m.
  Calgary City Hall, 800 Macleod Trail SE, Calgary, AB T2P 2M5, Canada
  Feb 17, 2019, 12:00 p.m. – 1:30 p.m.
  Calgary City Hall, 800 Macleod Trail SE, Calgary, AB T2P 2M5, Canada
  Për herë të parë, sivjet, në Calgary, për Festën e Pavarësisë së Kosovës, zyrtarisht do të ngritet flamuri i Kosovës.
  Share
 • Kosovo Independence Day - 15 Shkurt, 2019
  Kosovo Independence Day - 15 Shkurt, 2019
  Fri, Feb 15
  Commonwealth Centre
  Feb 15, 2019, 6:00 p.m. – Feb 16, 2019, 1:00 a.m.
  Commonwealth Centre, 3961 52 Ave NE #1177, Calgary, AB T3J 0J7, Canada
  Feb 15, 2019, 6:00 p.m. – Feb 16, 2019, 1:00 a.m.
  Commonwealth Centre, 3961 52 Ave NE #1177, Calgary, AB T3J 0J7, Canada
  Eja festoni me ne festen e pavaresise se Kosoves me kengetarin shume te njohur Sinan Vllasaliun
  Share
 • Festa e Flamurit 2018
  Festa e Flamurit 2018
  Sat, Nov 24
  Commonwealth Centre
  Nov 24, 2018, 5:00 p.m. – Nov 25, 2018, 1:00 a.m.
  Commonwealth Centre, 1177-, 3961 52 Ave NE, Calgary, AB T3J 0J7, Canada
  Nov 24, 2018, 5:00 p.m. – Nov 25, 2018, 1:00 a.m.
  Commonwealth Centre, 1177-, 3961 52 Ave NE, Calgary, AB T3J 0J7, Canada
  Silva Gunbardhi, Dafi dhe Edi Ermeni enkas per ju ne festen e flamurit!
  Share
 • Mbledhje e Pegjithshme
  Mbledhje e Pegjithshme
  Sat, Aug 04
  Fish Creek Library
  Aug 04, 2018, 2:00 p.m.
  Fish Creek Library, 11161 Bonaventure Drive Southeast, Calgary, AB T2J 6S1, Canada
  Aug 04, 2018, 2:00 p.m.
  Fish Creek Library, 11161 Bonaventure Drive Southeast, Calgary, AB T2J 6S1, Canada
  Njoftohuni rreth aktiviteteve te fundit ne Shoqate
  Share
 • Piknik Veror dhe dita e fundit e Shkollës Shqipe "Foleja E shqiponjave"
  Piknik Veror dhe dita e fundit e Shkollës Shqipe "Foleja E shqiponjave"
  Sun, Jun 24
  North Glenmore Park
  Jun 24, 2018, 10:00 a.m. – 2:00 p.m.
  North Glenmore Park, 5R7, 7305 Crowchild Trail SW, Calgary, AB T3E, Canada
  Jun 24, 2018, 10:00 a.m. – 2:00 p.m.
  North Glenmore Park, 5R7, 7305 Crowchild Trail SW, Calgary, AB T3E, Canada
  Piknik veror dhe dita e fundit e Shkollës Shqipe "Foleja e Shqiponjave"
  Share
 • Turnir Futbolli - Kupa e Shqiptarit
  Turnir Futbolli - Kupa e Shqiptarit
  Sat, Jun 02
  Chestermere Rec Center Summer Camp
  Jun 02, 2018, 1:00 p.m. – 6:00 p.m.
  Chestermere Rec Center Summer Camp, 201 W Chestermere Dr, Chestermere, AB T1X 1B2, Canada
  Jun 02, 2018, 1:00 p.m. – 6:00 p.m.
  Chestermere Rec Center Summer Camp, 201 W Chestermere Dr, Chestermere, AB T1X 1B2, Canada
  Share
bottom of page