top of page
become-a-member.jpg

Familja $50.00 (përfshin fëmijë nën 18 vjeç)

Individi $30.00 (18 vjeç+)

Antaresimi juaj na jep mundësine të zhvillojmë aktivitetet e ardhshme.  Ky antarsim do të ju japi prioritet në ç'do aktivitet të ardhshëm dhe ulje cmimesh për këto aktivitete.

Një për të gjithë, dhe të gjithë për një!

 

Na ndihmoni!

bottom of page