top of page

Our Events

Anchor 1
1
2
Videos
Naheed Nenshi - Calgary Mayor

 

A word from the mayor about the Albanian Independence Day celebration in Calgary.

28 Nentor/November 2016 - Albanian Independence Day Concert in Calgary

Paragraph.

Aferdita Demaku - Kur degjoj zerin e Nenes

 

Paragraph.

Maja Aliçkaj - 28 Nentor/November 2016 - Calgary Canada

 

Paragraph.

Shkelqim Shllaku - 28 Nentor/November 2016 - Calgary Canada

 

Paragraph.

Upload Your Videos

Bashkatdhetare te nderuare, iu lutem nese keni mundesi qe videot tuaja nga mbremjet dhe ahengjet tona te i beni "Upload" ne YouTube Channel tone https://www.youtube.com/channel/UCfnvRIP4VbtpKdakokIdpAA (pasi te shtypni linkun dhe shkoni ne YouTube, "Upload" mund ta gjeni ne anen e djathte larte, duhet qe te "LogIn" me "Gmail" apo "YouTube Account" tuajin ne menyre qe te mund te beni "Upload"), ne menyre qe ti ruajme keto kujtime ne nje vend te caktuare e poashtu edhe ti fusim ne website tonin www.AlbCanYYC.org. Faleminderit.

bottom of page