top of page

Sat, Feb 23

|

North Point School for Boys

Aplikime per universitet

Aplikime per universitet, zgjedhja e deges se studimit dhe fitimi i bursave ne fakultete te ndryshme

Registration is Closed
See other events
Aplikime per universitet
Aplikime per universitet

Time & Location

Feb 23, 2019, 3:30 p.m. – 5:00 p.m.

North Point School for Boys, 2445 23 Ave SW, Calgary, AB T2T 0W3, Canada

About the event

Ne kete seminar do te jepet informacion per prinderit dhe nxenesit e klases se 11 & 12 te shkolles se mesme qe planifikojne te studjojne ne universitet ose kolegj.

Share this event

bottom of page