top of page

Sat, Aug 04

|

Fish Creek Library

Mbledhje e Pegjithshme

Njoftohuni rreth aktiviteteve te fundit ne Shoqate

Registration is Closed
See other events
Mbledhje e Pegjithshme
Mbledhje e Pegjithshme

Time & Location

Aug 04, 2018, 2:00 p.m.

Fish Creek Library, 11161 Bonaventure Drive Southeast, Calgary, AB T2J 6S1, Canada

About The Event

Shoqata Shqiptaro Kanadeze ne Calgary, ju fton te beheni pjese e mbledhjes 6 mujore te shoqates tek Fish Creek Library ne oren 14:00. Pikat kryesore do te jene rreth informimit te te gjithe komunitetit Shqiptar ne Calgary rreth ketyre temave:

1) Buxhetin e Shoqates

2) Qellimet e vitit

3) Arritjet e deritanishme

4) Pergjigje nga pyetjet e anetareve ne mbledhje

5) Regjistrim dhe donacione nga anetaret

Ju mirepresim dhe shpresojme qe kontributi i anetareve te bordit te perputhet me qellimet e komunitetit.

Me respekt,

Bordi i shoqates

Share This Event

bottom of page