top of page

Sat, Jun 02

|

Chestermere Rec Center Summer Camp

Turnir Futbolli - Kupa e Shqiptarit

Registration is Closed
See other events
Turnir Futbolli - Kupa e Shqiptarit
Turnir Futbolli - Kupa e Shqiptarit

Time & Location

Jun 02, 2018, 1:00 p.m. – 6:00 p.m.

Chestermere Rec Center Summer Camp, 201 W Chestermere Dr, Chestermere, AB T1X 1B2, Canada

About the event

Shoqata Shiqiptaro Kanadeze në Calgary organizon Turnirin e parë të futbollit - Kupa e Shqiptarit në Alberta .

Ftojmë shqiptarët në Alberta të regjistrohen me skuadrat e tyre për këtë turnir futbolli që do të mbahet të shtunën me 2 Qershor (1pm-6pm), . Formati do të jetë 6 x 6. Do të kemi dy grupe dhe fituesit e grupeve do të luajn për kupën, ku emri i skuadrës do të vendoset në kupë. Cila skuadër do ta vendosë emrin i pari?

Grupet do të ndahen si më poshtë:

Grupi A Grupi B

1 vs. 2 1 vs. 2

3 vs. 4 3 vs. 4

2 vs. 5 2 vs. 5

1 vs. 4 1 vs. 4

3 vs. 5 3 vs. 5

1 vs. 3 1 vs. 3

3 vs. 2 3 vs. 2

1 vs. 5 1 vs. 5

2 vs. 4 2 vs. 4

4 vs. 5 4 vs. 5

Rregullat e Kupës

 • C'do ekip do të luaj të paktën 4 ndeshje
 • Klasifikimi do të bëhet si mbas pikëve
 • Fitorja 3 pike, barazimi 1 pikë
 • Nese ka barazim pikësh në fund të ndeshjeve në grup, do të klasifikohet më lart ajo skuadër qe ka gol-avarazhin më të madh, më pas ajo skuadër që ka më shume gola të shënuar.
 • Loja do të jetë me dy pjesë nga 15 minuta
 • Dy finalet e fundit janë nga 20 minuta
 • Formati do të jetë 5+1 dhe maksimum 2 lojtarë rezervë
 • Shuma për c'do skuadër është $250/ekip ose $31.25/lojtarë
 • Shuma e lekëve do të shkojë drejt shkollës shqipe
 • Të regjistrohen vetëm kapitenët e skuadrave ose lojtarë pa skuadër
 • Një përfaqësues i skuadrës duhet të jetë pjesë e mbledhjes së kapitenëve nje javë më parë ndeshjes

Parku ku do të bën ndeshjet është shume i posaç ëm edhe për aktivitete të ndryshme për fëmijë. Ju mirëpresim tek ky eveniment familjar dhe argëtues.

Le të fitojë skuadra më e mire!!!

Share this event

bottom of page