News

Please reload

March 2, 2016

Për Endrit Maçin nga Tirana, e diela e 20 marsit të 2016-ës do të jetë gjithmonë në kujtesë. Në këtë ditë dy djemtë e tij, njëri 12 e tjetri 8 vjeç, e kishin ditën e parë të mësimit në gjuhën shqipe në Calgary të Kanadasë. “Është kënaqësi, pasi pas 20 vitesh qëndrimi këtu, po arrijmë të hapim mësim në gjuhën shqipe. Kjo është një arritje e madhe e të gjithë shqiptarëve këtu”, tha Endriti. Mëseusja nga Fieri, Zoica Dhamo, me përvojë disavjeçare në arsim në Shqipëri dhe shtatë vjet e angazhuar në mësim të fëmijëve shqiptarë në On...

Please reload

Search By Tags
1/4