News

Please reload

December 5, 2017

Të shtunën, më 2 dhjetor, në një atmosferë festive, shqiptarët e Calgaryt kremtuan 28 Nëntorin – Festën e Flamurit!

Edhe sivjet, festa u bë nën organizim të Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze në Calgary, ndërsa të pranishëm ishim mbi 450 veta. Kënga dhe vallja nuk u ndalë deri pas mesnate.

Ishte një natë e paharruar për komunitetin tonë këtu, ngase atmosfera ishte tejet festive dhe e përcjellë me program të nduarduarshëm. Për muzikën u përkujdesën këngëtarja e njohur Valbona Mema dhe këngëtari me perspektivë Edi Ermeni.

“Ne si shoqatë ke...

November 8, 2017

Falënderojmë partnerët e European Film Festival Calgary dhe grupin vullnetarë që e bëri të mundur realizimin e shfaqjes së filmit Bota nga regjisorët Iris Elezi dhe Thomas Logoreci. 

Një numër modest i shikuesve ishin të pranishëm të martën e 7 Nëntorit, në edicionit e shtatë të festivalit, bëri këtë film tërheqës, ngase ngërtheu në vete një dramë njerëzore e gërshëtuar me intrigat që bartin efektin e epokës së post-komunizmit.

Shpresojmë për më shumë shfaqje filmash në të ardhmen për të promovuar kulturën dhe artin shq...

Please reload

Search By Tags
1/4