News

Please reload

November 18, 2017

Shkodrani modest që jeton në Calgary, bën krenar komunitetin Shqiptar këtu, ngase vazhdimisht thyen rekorde. I emigruar në Kanada në vitin 2007, tashmë ka bërë emër në atletikë në Kanada, në kategorinë Master (moshës mbi 40-vjeç).

Këtë vit, gjatë kampionatit të Amerikës Veriore, Qendrore dhe Carabean, ku njëkohësisht është mbajtur edhe kampionati kombëtar kanadez, atleti nga Shkodra, është shpallur kampion i kontinentit amerikan si dhe kampion i i Amerikës së Veriut dhe Kanadasë për kategorinë Master në kërcimin trehapësh, ku ka...

Please reload

Search By Tags
1/4