1/4

Festimi i përfundimit të vitit të parë të mësimit në gjuhën shqipe në Calgary

March 1, 2016

Ne fund te korrikut 2016, shkolla me mesim ne gjuhen shqipe, me rastin e perfundimit te semestrit te pare, shperndau diploma per nxenesit.

Shperndarja e diplomave u be ne pranine e nxenesve, mesueseve, prinderve dhe anetareve te Bordit te Shoqates Shqiptare Kanadeze re Kalgarit. 

Me kete rast u organizua nje piknik ne North Glenmore Park, ku u servua ushqim tradicional shqiptar, ndersa femijet shfrytezuan motin e mire qe te lozin ne bukurite magjepsese te ketij parku.

 

Please reload

Featured Posts

Si adoleshentët mund të mbrojnë shëndetin e tyre mendor gjatë koronavirusit (COVID-19)

March 25, 2020

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us