1/4

Filmi Bota: Vullnetarizëm + Art = Sukses

November 8, 2017

 

 

Falënderojmë partnerët e European Film Festival Calgary dhe grupin vullnetarë që e bëri të mundur realizimin e shfaqjes së filmit Bota nga regjisorët Iris Elezi dhe Thomas Logoreci. 

 

Një numër modest i shikuesve ishin të pranishëm të martën e 7 Nëntorit, në edicionit e shtatë të festivalit, bëri këtë film tërheqës, ngase ngërtheu në vete një dramë njerëzore e gërshëtuar me intrigat që bartin efektin e epokës së post-komunizmit.

 

Shpresojmë për më shumë shfaqje filmash në të ardhmen për të promovuar kulturën dhe artin shqiptar.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Në janar zgjedhje të përgjithshme për drejtues të Shoqatës

November 10, 2019

1/8
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic