Shkolla Shqipe vazhdon - A është fëmija juaj pjesë e saj?

January 14, 2018

 

Të dashur bashkatdhetarë, të dielen, më 14 janar, u rihap Shkolla Shqipe në një ambient të mirë dhe tepër të përshtatshëm.

Me dy klasa dhe me dy mësuese, shkolla vazhdon të jetë e hapur cdo të diele. Pyetja shtrohet, a është femija juaj pjësë e saj?

Cdo të diele nga ora 11:00 - 13:00 shkolla do të jetë në disponim të të gjithë shqiptarëve në 2445 23 Ave SË, Calgary.

Ju ftojmë të sjellni fëmijët e juaj dhe të na ndihmoni në misionin e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze në Calgary për të vijuar mësimin prore, në mënyrë që të kultivojmë gjuhën dhe traditat tona.

Përpos mësimit të gjuhës shqipe, fëmijët shqiptarë do të afrohen, shoqërohen dhe në këtë mënyrë do të ruajnë identitetin tonë kombëtar.

 

Fotografitë e mëposhtme pasqyrojnë rihapjen e shkollës shqipe për këtë semestër.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4