Njoftim rreth përparimit të Shkollës Shqipe

January 17, 2018

 

Përshëndetje,

 

Po e dërgojmë këtë njoftim, për t'ju bërë thirrje të gjithë bashkatdhetarëve të komunitetit shqiptar në Calgary, të cilët kanë eksperiencë dhe arsimin perkatës ne specialitetin e mësuesisë, të kontaktojne zonjat Adriana Bejko ose Ganimete Dehari për të shkëmbyer sëbashku mendime dhe eksperienca në lidhje me përparimin e mëtejshëm të Shkollës Shqipe në Calgary.

 

Numrat e telefonave janë:

 

Adriana Bejko: 403-289-7433

Ganimete Dehari: 403-399-0676

 

Faleminderit dhe jemi në pritje të na kontaktoni.

 

Me respekt,

 

Boardi i Shkollës Shqipe  

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4