top of page

Njoftim rreth përparimit të Shkollës Shqipe


Përshëndetje,

Po e dërgojmë këtë njoftim, për t'ju bërë thirrje të gjithë bashkatdhetarëve të komunitetit shqiptar në Calgary, të cilët kanë eksperiencë dhe arsimin perkatës ne specialitetin e mësuesisë, të kontaktojne zonjat Adriana Bejko ose Ganimete Dehari për të shkëmbyer sëbashku mendime dhe eksperienca në lidhje me përparimin e mëtejshëm të Shkollës Shqipe në Calgary.

Numrat e telefonave janë:

Adriana Bejko: 403-289-7433

Ganimete Dehari: 403-399-0676

Faleminderit dhe jemi në pritje të na kontaktoni.

Me respekt,

Boardi i Shkollës Shqipe


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page