top of page

10 Vjet Shtet! Festa e Pavarësisë së Kosovës, më 24 shkurt


Nën organizimin e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze në Calgary, të shtunën, më 24 shkurt, do të festohet 10-vjetori i Pavarësisë së Kosovës.

Në këtë mbrëmje do të jenë të pranishëm këngëtarja e mirënjohur nga Kosova, Shqipe Kastrati dhe Kim Shllaku, bashkatdhetari ynë që jeton e punon në Calgary dhe që vazhdimisht këndon në solemnitetet tona. Këngëtarët do të jenë të përcjellur nën orkestrimin e Muratit dhe Elvisit.

Biletat janë në shitje tek European Bakery dhe te piceria Toscana. Cmimi i biletës është 70 dollarë për të rritur dhe 30 dollarë për fëmijët të moshës 5 deri 12 vjec.

Festa do të mbahet tek Croatian Canadian Cultural Centre 3010 12 Street NE. Pasi të bleni biletat ju lutemi kontaktojeni anëtarin e Bordit të Shoqatës, Saimir Budo në tel: 403 863 9040 për të rezervuar tavolinat.

Bashkatdhetarë të nderuar, më këtë rast, ju ftojmë të merrni pjesë në këtë përvjetor dhe të ndihmojmë rritjen e Shoqatës dhe zgjerimin e Shkollës Shqipe.

Ju mirëpresim!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page