Eja festoni me ne! Festa e Gruas për nderin e nënave dhe motrave tona

February 3, 2018

 Të nderuara bashkatdhetare, 

 

me rastin e Ditës së Gruas, Shoqata Shqiptaro-Kanadeze në Calgary i fton të gjithë zonjat dhe zonjushat më 10 mars prej në orës 16:00-22:00+ tek Polish Canadian Center, në adresën 3015 15 st SE.  

 

Për këtë festë kemi përgatitur një mbrëmje dhe një darkë SPECIALE!!  

 

Menyja është stil buffet:

 

Fresh baked rolls, butter

Salads (Choice of 2)

Meats (Choice of 2)

Hot Vegetables (Choice of 2)

Roast potatoes

Rice Pilaf

Dessert

 

Drinks: freshly brewed coffee & tea

Unlimited: water, juice and soft drinks

 

Biletat për të rritur është $50.00 dhe për fëmijë $20 (5 deri ne 12 vjeç)

 

Për bileta, ju lutem kontaktoni emrat më poshtë:

 

Ilda: 403-852-7248

Lira: 403-861-6959

 

Ju mirëpresim!!!

 

 

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4