top of page

Eja festoni me ne! Festa e Gruas për nderin e nënave dhe motrave tona


Të nderuara bashkatdhetare,

me rastin e Ditës së Gruas, Shoqata Shqiptaro-Kanadeze në Calgary i fton të gjithë zonjat dhe zonjushat më 10 mars prej në orës 16:00-22:00+ tek Polish Canadian Center, në adresën 3015 15 st SE.

Për këtë festë kemi përgatitur një mbrëmje dhe një darkë SPECIALE!!

Menyja është stil buffet:

Fresh baked rolls, butter

Salads (Choice of 2)

Meats (Choice of 2)

Hot Vegetables (Choice of 2)

Roast potatoes

Rice Pilaf

Dessert

Drinks: freshly brewed coffee & tea

Unlimited: water, juice and soft drinks

Biletat për të rritur është $50.00 dhe për fëmijë $20 (5 deri ne 12 vjeç)

Për bileta, ju lutem kontaktoni emrat më poshtë:

Ilda: 403-852-7248

Lira: 403-861-6959

Ju mirëpresim!!!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page