Sekretarja e Parë e Ambasadës së Kosovës vjen në Calgary

February 13, 2018

 

Këtë vit, kur festohet 10-vjetori i Pavarësisë së Kosovës, shqiptarët e Calgary e rrethinë, kanë mundësinë ta takojnë drejtpërdrejt Sekretaren e Parë të Ambasadës së Kosovës në Ottawa, zonja Blerta Ademi. Ajo do të jetë e pranishme në festën e Pavarësisë që organizohet nga Shoqata Shqiptaro-Kanadeze në Calgary, të shtunën, më 24 shkurt.

 

Bashkatdhetarët tanë nga Kosova mund të parashtrojnë pyetje për Sekretaren e Parë të Ambasadës që tangojnë ata, edhe pse Ambasada e Kosovës në Kanada ende nuk kryen shërbime konsullare.

 

Gjithashtu, gjatë kësaj feste, zonja Ademi do të mbajë fjalim rasti dhe do t’ia dhurojë disa libra Shkollës Shqipe.

 

 

Është kjo hera e parë që një zyrtar i Republikës së Kosoës viziton komunitetin tonë këtu në Calgary dhe me këtë rast Shoqata shpreh mirënjohje publike për punën e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Kanada.

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4