Jorgji Qiro - Kampion në Angli për Jiu - Jitsu

March 4, 2018

 

 

Djaloshi 17 vjeçar nga Kuçova, Jorgji Qiro, që jeton në Calgary vazhdon të habis botën. Kësaj radhe duke marrë medaljen e artë tek London Winter Open (Jiu-Jitsu Championship).  

 

Eshtë kënaqësi të dëgjosh dhe shikosh brezin e ri të triumfojë.

 

I bëjmë thirrje të gjithë komunitetit në Calgary nëse keni njohuri rreth shqiptarëve në Calgary që po korrin sukses në fushat e tyre, ju lutem na njoftoni tek adresa emailit: info@AlbCanYYC.org

 

Të jemi të gjithë së bashku krenar që jemi shqiptarë!

 

Disa foto nga ndeshjet e Jorgjit vijojnë më poshtë:

 

 

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4