top of page

Jorgji Qiro - Kampion në Angli për Jiu - Jitsu


Djaloshi 17 vjeçar nga Kuçova, Jorgji Qiro, që jeton në Calgary vazhdon të habis botën. Kësaj radhe duke marrë medaljen e artë tek London Winter Open (Jiu-Jitsu Championship).

Eshtë kënaqësi të dëgjosh dhe shikosh brezin e ri të triumfojë.

I bëjmë thirrje të gjithë komunitetit në Calgary nëse keni njohuri rreth shqiptarëve në Calgary që po korrin sukses në fushat e tyre, ju lutem na njoftoni tek adresa emailit: info@AlbCanYYC.org

Të jemi të gjithë së bashku krenar që jemi shqiptarë!

Disa foto nga ndeshjet e Jorgjit vijojnë më poshtë:


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page