Shkolla Shqipe: Njoftim datash

March 6, 2018

 

 

 

Të nderuar bashkatdhetarë,

 

Shkolla Shqipe vazhdon të jetë në disponimin e çdo familje që ka dëshirë t'i mësojë fëmijëve gjuhën shqipe.  Ajo ndahet në dy klasa, 5-7 vjeç dhe 8-13 vjeç.

Gjithashtu. në bazë të njohurive të gjuhës, nxënësi mund të vendoset në klasën që i përket.  Shkolla është e hapur cdo të diele, 11:00 - 13:00 tek 2445 23 Ave SW, Calgary.

 

Përjashtim do të bëjnë datat:

25 Mars

1 Prill

Shkolla mbaron sezonin më 24 qershor, 2018

 

Për çdo pyetje rreth regjistrimit të fëmijëve, ju lutem kontaktoni, Ilir Kuqi tek 403-462-0665.  Pagesa për një fëmijë kushton $40/muaj, për 2 fëmijë kushton $70/muaj dhe për 3 fëmijë+  kushton vetëm $90/muaj.

 

Ju mirëpresim!

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4