Mbledhje e përgjithshme më 4 gusht, 2018 (Ora 14:00-16:00)

June 15, 2018

 

Shoqata Shqiptaro Kanadeze në Calgary, ju fton te beheni pjese e mbledhjes 6 mujore te shoqates tek Fish Creek Library ne oren 14:00. Pikat kryesore do te jene rreth informimit te te gjithe aktivitetevekomunitetit Shqiptar ne Calgary rreth ketyre temave:

 

1) Buxhetin e Shoqates

2) Qellimet e vitit

3) Arritjet e deritanishme

4) Pergjigje nga pyetjet e anetareve ne mbledhje

5) Regjistrim dhe donacione nga anetaret

 

Ju mirepresim dhe shpresojme qe kontributi i anetareve te Bordit te perputhet me qellimet e komunitetit.

 

Me respekt,

 

Bordi i Shoqates.

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4