Kampionati i parë i golfit me sukses edhe për shqiptarët e Calgarytë

August 22, 2018

 

 

Të dielën, më 19 gusht, 2018, u mbajt  kampionati i parë i golfit nga Shoqata Shqiptaro Kanadeze në Calgary. Ishte një kohë perfekte për golf. Ky eveniment nuk mund të ishte me sukses pa ndihmën e bizneseve të cilë dhanë cmime për fituesit. Duhet përmendur këtu Best Buy, Enterprise Truck Rental dhe Secure Energy. Gjithsej morën pjesë 26 golfista ku gjysma ishin shqiptarë e gjysma kandezë.

 

Nga ky eveniment u mblodhen 1095 dollarë që shkojnë drejt vazhdimësisë së aktiviteteve të ardhshme të Shoqatës.

 

Falenderojmë të gjithë ata që na u bashkuan në këtë sport  këndshëm. Jemi të bindur që vitin e ardhshëm ky eveniment do të tërheq edhe më shumë golfistë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4