top of page

Kampionati i parë i golfit me sukses edhe për shqiptarët e Calgarytë


Të dielën, më 19 gusht, 2018, u mbajt kampionati i parë i golfit nga Shoqata Shqiptaro Kanadeze në Calgary. Ishte një kohë perfekte për golf. Ky eveniment nuk mund të ishte me sukses pa ndihmën e bizneseve të cilë dhanë cmime për fituesit. Duhet përmendur këtu Best Buy, Enterprise Truck Rental dhe Secure Energy. Gjithsej morën pjesë 26 golfista ku gjysma ishin shqiptarë e gjysma kandezë.

Nga ky eveniment u mblodhen 1095 dollarë që shkojnë drejt vazhdimësisë së aktiviteteve të ardhshme të Shoqatës.

Falenderojmë të gjithë ata që na u bashkuan në këtë sport këndshëm. Jemi të bindur që vitin e ardhshëm ky eveniment do të tërheq edhe më shumë golfistë.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page