top of page

Regjistrimi në Shkollën Shqipe "Foleja e Shqiponjave" me një frymë të re - Partner i ri Be


Të dielën, më 2 shtator, u hap regjistrimi në Shkollës Shiqpe për fëmijët e komunitetit shqiptar në Calgary. Vëndi ku u hap regjistrimi ishte tek partneri ynë i ri Best Buy, në adresën 350 Stewart Green SW.

Best Buy i dha mundësinë cdo fëmije të luaëj me teknologjinë më të fundit gjatë kohës kur prindërit regjistronin fëmijën në shkollë. Jo si më parë, regjistrimi në shkollë ka një formular që duhet të plotësohet nga cdo prindër ose për ndryshe fëmija nuk mund të vijojë mësimin.

Best Buy dha gjithashtu ushqim për fëmijët që erdhën në këtë eveniment. Falenderojmë partnerin tonë të ri që na dha këtë mundësi. Gjithashtu ky partneritet nuk mund t'u bënte i realizueshëm pa ndihmën e Marigona Duraj, e cila punon tek Best Buy dhe të cilën e falënderojmë përzemërsisht.

Dita e parë në Shkollës Shqipe fillon të dielën, më 9 shtator, tek "North Point School for boys" 2445 23 Ave SW.

Për ata prindër që nuk mund të vinin më 2 shtator për të regjistruar fëmijën, i lutem të vijnë 1 ore më herët më 9 shtator tek shkolla për t'u regjistruar.

Ju mirëpresim më 9 shtator, në orën 11:00!

#ShkollaShqipe

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page