Valon flamuri kuqezi në Calgary

November 29, 2018

 

 

Të mërkurën, më 28 nëntor, në mesditë, në qendër të Calgaryt, ishin mbledhur mbi njëqind shqiptarë. Aty dëgjohej muzikë shqip dhe u dëgjua hymni kombëtar. Ishte pikërisht mesdita kur në mënyrë zyrtare, për herë të parë, u ngrit flamuri shqiptar.

 

Falë angazhimit të Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze flamuri shqiptar do të valojë para City Hall, tek Olympic Plaza, për dy ditë, për nderë të Festës së Flamurit.

 

“Dita e sotme në Calgary vërteton se ne nuk e kemi harruar prejardhjen dhe se jemi krenarë që jemi shqiptarë, por edhe jemi mirënjohës për një vend sic është Kanadaja, e vecanarisht Calgary”, tha kryetari i Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze në Calgary, Ilir Kuqi.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4