top of page

Valon flamuri kuqezi në Calgary


Të mërkurën, më 28 nëntor, në mesditë, në qendër të Calgaryt, ishin mbledhur mbi njëqind shqiptarë. Aty dëgjohej muzikë shqip dhe u dëgjua hymni kombëtar. Ishte pikërisht mesdita kur në mënyrë zyrtare, për herë të parë, u ngrit flamuri shqiptar.

Falë angazhimit të Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze flamuri shqiptar do të valojë para City Hall, tek Olympic Plaza, për dy ditë, për nderë të Festës së Flamurit.

“Dita e sotme në Calgary vërteton se ne nuk e kemi harruar prejardhjen dhe se jemi krenarë që jemi shqiptarë, por edhe jemi mirënjohës për një vend sic është Kanadaja, e vecanarisht Calgary”, tha kryetari i Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze në Calgary, Ilir Kuqi.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page