Formohet FC Albania - O35 (8 v 8)


Komuniteti shqiptar ka disa skuadra të cilat luajnë në liga të ndryshme. Sivjet, për herë të parë CUSA (Calgary United Soccer Association), krijoi një format të ri 8 me 8.

Disa futbolldashës shqiptarë në Calgary u mblodhën dhe themeluan skuadrën Albania FC - O35, në kategorine Masters Competitive.

Për më shumë detaje rreth rezultateve dhe ndeshjeve në vijim, ju lutem vizitoni faqen e CUSA-s:

http://www.cusa.ab.ca/sam/standings/ss/schedule.php?v=3&divisionID=MzQ1NTM1


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
1/4