Babadimri, befasi e këndshme për nxënësit e Shkollës Shqipe

December 31, 2018

 

Në ditën e fundit të mësimit në Shkollën Shqipe “Foleja e Shqiponjave” nxënësit kishin një befasi të këndshme në pragë të Kërshëndellave dhe Vitit të Ri 2019. Ata, papritmas, në fund të mësimit u vizituan nga vizitori më i dëshiruar i tyre – Babadimri.

 

Kjo nuk befasoi vetëm nxënësit, por edhe mësueset dhe prindërit, ngase ishte e paparalajmëruar. Dhe kjo befasi ishte nga pronari i Euro Bakery and Deli, z. Shaqir Duraj, i cili u përkujdes që fëmijët e shkollës të kenë nga një dhuratë me ëmbëlësira të dyqanit të tij.

 

Që të gjithë nxënësit, prindërit dhe mësueset shfaqen falënderim për zotin Duraj, ndërsa më pas të gjithë nxënësit së bashku me prindërit e tyre bënë fotografi me Babadimrin.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4