Njoftim i Bordit të Shkollës "Foleja e Shqiponjave"

January 12, 2019

 

 

Te nderuar Prinder,

 

Foleja e Shqiponjave po mbyll me sukses semsestrin e pare te vitit shkollor 2018-2019, Shtator- Janar. Me daten 2 Shkurt, 2019, (e Shtune 5-7 pm) fillon semestri i dyte i ketij viti shkollor, Shkurt- Qershor 2019.  Sipas kerkeses se shumices se prinderve, per semestrin e dyte (Shkurt-Qershor 2019) mesimi do te ofrohet ne te njejtin vend, North Point School for Boys, ne adresen 2445 23 Ave SW, Calgary, AB T2T 0W3, por dita e mesimit do te ndryshohet: te SHTUNEN ORA 5-7:00pm.

 

Rregjistrimet fillojne te Dielen me daten 6 Janar, 2019 dhe vazhdojne:

·       Per nxenesit qe rikthehen afati i fundit eshte E Diele, 13 Janar, 2019

·       Per nxenesit e rinj, afati i fundit eshte e Dielen 27 Janar, 2019

 

MBAS KETYRE DATAVE DO TE PAGUHET TAKSE RREGJISTRIMI ME VONESE.

 

Neqoftese keni pyetje, n’a kontaktoni me:

 

1.    e-mail: 12dracana@gmail.com

2.    cellular:403-466-4172

 

 

JU PRESIM TEK FOLEJA!

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4