top of page

Viti i ri shkollor i Shkollës Shqipe fillon më 7 shtator


Të shtunën, më 7 shtator, vijon ora e parë e mësimit në Shkollës Shqipe “Foleja e Shqiponjave”.

Me këtë rast ftohen prindërit që të regjistrojnë fëmijët e tyre për vitin shkollor 2019/20.

Po ashtu, regjistrimi mund të bëhet edhe nëpërmjet email-it të drejtoreshës së shkollës, dr. Adriana Fishta-Bejko 12dracana@gmail.com.

Edhe këtë vit mësimi do të zhvillohet tek "North Point School for boys" 2445 23 Ave SË, çdo të shtunë, duke filluar nga ora 17:00 e deri në oea 19:00.

Nënësit janë ndarë në dy grupe: “Yllkat”, që përfshinë grupmoshën prej 4 deri në 8 vjet dhe “Shqiponjat”, nga mosha 9 e deri 14 vjec. Nxënësit do të ketë aktivitete të ndryshme, duke pasur tema të ndryshme: gjuhë shqipe, histori, kulturë, etj. Po ashtu nxënësit do të mësojnë këngë, valle, vizatime dhe shkrim-lexim.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page