Shqiptarët futbollistë të Kalgarit

November 7, 2020

 

 

 

Janë të shumta mënyrat se si mund të mbajmë gjallë kulturën, artin, sportin si dhe sensin e komunitetit në mërgim. Dhe jo vetëm mbajmë gjallë sensin e komunitetit mes nesh por edhe shfaqemi krenarë para komuniteteve të tjera në Kalgari për vlerat që kemi, mes tyre, pasionin për futbollin. Një prej tyre është edhe organizimi në ekipe futbolli i shqiptarëve në Kalgari. FC Albania mbi 35 vjeç dhe FC Kosova janë dy ekipe të ndryshme por që kanë një të përbashkët domethënëse: të dyja janë të përbëra nga shqipfolës dhe kanë të njëjtën kombësi: shqiptare. Këto dy ekipe kanë organizuar shpesh ndeshje miqësore, të cilat janë ndjekur me shumë interes nga sportdashësit.

Ndërkohe vlen të përmendim që këto dy ekipe janë rregjistruar në CUSA(Calgary United Soccer Association).

Nëse ju ka marrë malli të shikoni ndeshje futbolli dhe aq më shumë të bëni tifozllëk për ekipin(ekipet) e zemrës keni rastin më të mirë. Datat dhe vendet ku do organizohen ndeshje të FC Albania 035 ose FC Kosova i gjeni te link-u i mëposhtëm përkatësisht për ndeshjet ku luan skuadra FC Albania 035 dhe FC Kosovo. 

 

 

https://www.cusa.ab.ca/team/3934/1049/11490/81892?fbclid=IwAR3wx2wKnm9Sj_07tEWHSmCoXpY3NbAW6x-07LP80xlnKbzIR564ZG7faiw

https://www.cusa.ab.ca/team/3934/772/11495/81930?fbclid=IwAR1XXhpIEyZnV12lgoJGI1D9TRlRsqRfY9b1gNVbJtNzKAQYH62eud8qlXQ

 

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts

November 19, 2020

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4