top of page

Festoni me ne Ditën e Gruas!
Bashkohuni me ne për të festuar së bashku Ditën e Gruas. Kësaj here, për arsye të kërkesave të shumta që kemi patur nga komuniteti jonë, shoqata ka vendosur ta organizojë festën e gruas me çifte dhe te rritur. Për t'i mundësuar ardhjen edhe atyre që kanë fëmijë të vegjël, shoqata ka afruar edukatore te licensuara për fëmijët në sallën e anashngjitur që te rriturit të mund të shijojnë festën. Fondet e ngritura në këtë mbrëmje festive, do t'i dhurohen shkollës shqipe "Foleja e Shqiponjave".


Në këtë festë kemi të ftuar këngetarin e njohur Avdi Latifi dhe Kim Shllaku. Kengetaret shoqërohen nga tastieristi/DJ Elvis. Keta dy kengetare qe banojne ne Calgary kanë një repertor të gjerë kengesh nga të gjitha trevat.


Rezervimet për tavolina tek festa e Ditës së Gruas kanë filluar. Biletat, për këtë ngjarje të rëndësishme do i gjeni tek :

  • European Bakery and Delicacy

  • Toscana Italian Grill Restaurant

  • Erina Bakery

  • Foleja e Shqiponjave (ditëve të shtuna nga ora 3pm-5pm) dhe flisni me Mimoza Luzha Fetiu

  • Email Transfer: info@albcanyyc.org

  • Online me Credit Card: www.AlbCanYYC.org

Çmimi i një bilete është 75$ per te rritur dhe $50 per femije 3-10 vjec.


Se fundi, ju lutem telefoni Mimozen tek 403-891-3545 për të rezervuar tavolinën. Një herë në ditë do të pasqyrohet numri i tavolinave që jane tashmë të rezervuara tek faqja e facebookut te shoqates.

Ju mirepresim!!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page