top of page

DONATIONS - 2019

PLATINUMS- $5,000+

platinum.jpg

Gold$2,500-$4,999

gold.jpg

silver $1,500-$2,499

silver.jpg

silver $500-$1,499

sponsor-icon_orig.png
bronze.jpg

Other donations/Contributions 2019

  • Blakes Lawyers - $200

  • Familja Marku - $200

  • Broken Plate - $100

  • Familja Budo - Flamurin Shqiptar dhe të Kosovës

  • Ela Mino - $100

  • Lube Town Express Oil Change - Event supporter (multimedia corner)

  • Familja Ilir & Bjorna Shkurti - $100

  • Pashk Vukaj - $200

  • Familja Kuqi - $465

bottom of page