1/4

August 30, 2019

Të shtunën, më 7 shtator, vijon ora e parë e mësimit në Shkollës Shqipe “Foleja e Shqiponjave”.

Me këtë rast ftohen prindërit që të regjistrojnë fëmijët e tyre për vitin shkollor 2019/20.

Po ashtu, regjistrimi mund të bëhet edhe nëpërmjet email-it të drejtoreshës së shkollës, dr. Adriana Fishta-Bejko 12dracana@gmail.com.

Edhe këtë vit mësimi do të zhvillohet tek "North Point School for boys" 2445 23 Ave SË, çdo të shtunë, duke fi...

March 31, 2019

Shoqata Shqiptaro-Kanadeze ne Calgary punon ne menyre te palodhur per te mbajtur te gjalle identitetin shqiptar ne Kanada. Nje nga sukseset me te dukshme ne kete aspekt eshte hapja e Shkolles Shqipe para 3 vitesh. Mesuesja e pasionuar e “Folese se Shqiponjave”, Zoica Dhamo, me deshiren e flaket per t’i mesuar femijeve gjuhen e te pareve, eshte nje nga nismetaret e kesaj shkolle. Mesuese Zoica, sic e njohin te gjithe, ka tre vj...

January 12, 2019

Te nderuar Prinder,

Foleja e Shqiponjave po mbyll me sukses semsestrin e pare te vitit shkollor 2018-2019, Shtator- Janar. Me daten 2 Shkurt, 2019, (e Shtune 5-7 pm) fillon semestri i dyte i ketij viti shkollor, Shkurt- Qershor 2019.  Sipas kerkeses se shumices se prinderve, per semestrin e dyte (Shkurt-Qershor 2019) mesimi do te ofrohet ne te njejtin vend, North Point School for Boys, ne adresen 2445 23 Ave SW, Calgary, AB T2T...

December 31, 2018

Në ditën e fundit të mësimit në Shkollën Shqipe “Foleja e Shqiponjave” nxënësit kishin një befasi të këndshme në pragë të Kërshëndellave dhe Vitit të Ri 2019. Ata, papritmas, në fund të mësimit u vizituan nga vizitori më i dëshiruar i tyre – Babadimri.

Kjo nuk befasoi vetëm nxënësit, por edhe mësueset dhe prindërit, ngase ishte e paparalajmëruar. Dhe kjo befasi ishte nga pronari i Euro Bakery and Deli, z. Shaqir Duraj, i cili u...

November 13, 2018

Me rastin e dites se flamurit, mesueset e shkolles Shqipe kane dhe nje detyre per femijet e "Foleja e Shqiponjave." Ky eshte mesazhi nga kryetarja e Shkolles Shqipe Dr. Adriana Bejko:

Te nderuar prinder, 

Bashkengjitur me lart keni nje shembull se si mund te behet poster per temen "Jam Shqiptar". 

Ne duam qe te behet nje poster per familje, por neqoftese deshironi mund te beni me shume. Posteri duhet te sillet tek Foleja e Shqipo...

Please reload

Regjistro Fëmijën

Please reload