top of page

Sun, Jun 24

|

North Glenmore Park

Piknik Veror dhe dita e fundit e Shkollës Shqipe "Foleja E shqiponjave"

Piknik veror dhe dita e fundit e Shkollës Shqipe "Foleja e Shqiponjave"

Registration is Closed
See other events
Piknik Veror dhe dita e fundit e Shkollës Shqipe "Foleja E shqiponjave"
Piknik Veror dhe dita e fundit e Shkollës Shqipe "Foleja E shqiponjave"

Time & Location

Jun 24, 2018, 10:00 a.m. – 2:00 p.m.

North Glenmore Park, 5R7, 7305 Crowchild Trail SW, Calgary, AB T3E, Canada

About the event

Le të festojmë së bashku ditën e fundit të Shkolles Shqipe në North Glenmore Park, ku do të ndahen certifikatat për nxënësit që kanë kryer semestrat këtë vit. Gjithashtu do te keni mundesi tu njoftoheni per drejtimin e ri te shkolles Shqipe duke takuar bordin e shkolles me disa vjet eksperience dhe se si do ta perparoje shkollen Shqipe. Ejani ndihmoni dhe perkrahni kete inisiative te shoqates per te ruajtur nje nga pjeset me te rendesishme te kultures Shqiptare, gjuhen.

Ky piknik është në formë "pot luck" ku c'do prinder mund te bie nje pjatance me ushqim Shqiptar. Ne kete piknik do te kemi lojra per femije dhe do te japim mudnesine per regjistrimin ne vitin e ardhshem. Mire u pafshim tek North Glenmore park!!

Share this event

bottom of page