Festimi i përfundimit të vitit të parë të mësimit në gjuhën shqipe në Calgary


Ne fund te korrikut 2016, shkolla me mesim ne gjuhen shqipe, me rastin e perfundimit te semestrit te pare, shperndau diploma per nxenesit.

Shperndarja e diplomave u be ne pranine e nxenesve, mesueseve, prinderve dhe anetareve te Bordit te Shoqates Shqiptare Kanadeze re Kalgarit.

Me kete rast u organizua nje piknik ne North Glenmore Park, ku u servua ushqim tradicional shqiptar, ndersa femijet shfrytezuan motin e mire qe te lozin ne bukurite magjepsese te ketij parku.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
1/4