Formohet FC Albania - O35 (8 v 8)

December 1, 2018

 

Komuniteti shqiptar ka disa skuadra të cilat luajnë në liga të ndryshme. Sivjet, për herë të parë CUSA (Calgary United Soccer Association), krijoi një format të ri 8 me 8.

Disa futbolldashës shqiptarë në Calgary u mblodhën dhe themeluan skuadrën Albania FC - O35, në kategorine Masters Competitive. 

Për më shumë detaje rreth rezultateve dhe ndeshjeve në vijim, ju lutem vizitoni faqen e CUSA-s:

 

http://www.cusa.ab.ca/sam/standings/ss/schedule.php?v=3&divisionID=MzQ1NTM1

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4