Viti i ri shkollor i Shkollës Shqipe fillon më 7 shtator

August 30, 2019

 

Të shtunën, më 7 shtator, vijon ora e parë e mësimit në Shkollës Shqipe “Foleja e Shqiponjave”.

Me këtë rast ftohen prindërit që të regjistrojnë fëmijët e tyre për vitin shkollor 2019/20.

Po ashtu, regjistrimi mund të bëhet edhe nëpërmjet email-it të drejtoreshës së shkollës, dr. Adriana Fishta-Bejko 12dracana@gmail.com.

 

Edhe këtë vit mësimi do të zhvillohet tek "North Point School for boys" 2445 23 Ave SË, çdo të shtunë, duke filluar nga ora 17:00 e deri në oea 19:00.

 

Nënësit janë ndarë në dy grupe: “Yllkat”, që përfshinë grupmoshën prej 4 deri në 8 vjet dhe “Shqiponjat”, nga mosha 9 e deri 14 vjec. Nxënësit do të ketë aktivitete të ndryshme, duke pasur tema të ndryshme: gjuhë shqipe, histori, kulturë, etj. Po ashtu nxënësit do të mësojnë këngë, valle, vizatime dhe shkrim-lexim.

Please reload

Featured Posts

Pyetesor rreth hapjes se Shkolles Shqipe virtuale (on-line)

August 29, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
1/4